I kampen för bättre planering är alla välkomna

Bli partner till Konstrukt och gör dina kunder gladare redan idag.

Tillsammans räddar vi världen

Har du blivit ombedd att hjälpa dina kunder att lösa ett planeringsbehov? Har du haft svårt att hitta ett bra verktyg och landat i en Excel-baserad lösning? Den erfarenheten hade vi också, men tröttnade på dåliga lösningar och byggde Konstrukt. Nu vill vi låta alla få tillgång till en kraftfull, enkel och modern plattform för att skräddarsy planeringslösningar och vi behöver din hjälp att sprida den. Oavsett om du hjälper dina kunder med management-tjänster, affärssystem, BI eller annat i gränslandet mellan verksamhet och IT, så har du säkert stått inför utmaningar rörande planering. Slå oss en signal så berättar vi mer om hur du också kan rädda världen från Excel.

Våra befintliga partners

Mindcamp

Specialister på Business Intelligence

Mindcamp har hjälpt stora och små organisationer, inom både privat och offentlig sektor att fatta bättre beslut sedan 2010. De arbetar främst med Qliks produkter, men har även byggt kringliggande lösningar för bl a planering. Numera är de även stolt och nöjd partner till Konstrukt och har redan implementerat lösningen hos flera av deras kunder.

Kontakta Mindcamp

Integpro

Den norrländska tryggheten

I över 11 år har Integpro jobbat med världsledande beslutsstödssystem för att ge sina kunder den bästa lösningen på deras problem. Nu har de även tagit steget att börja arbeta med Konstrukt, för att även kunna hjälpa sina kunder att planera på bästa sätt.

Kontakta Integpro

Stratsys

Stratsys gör verksamhetsstyrningen komplett ihop med Konstrukt och Qlik

Att Stratsys har bra lösningar för mål och verksamhetsstyrning känner många till men det är i symbios med Konstrukt och Qlik som ytterligare en dimension av nytta kan nås. Produkterna integrerar väl och kunderna kan helt sömlöst planera, följa upp och rapportera sin verksamhet i Stratsys, göra sin budget och prognos i Konstrukt och analysera detta med hjälp av Qliks produkter. Ur slutanvändarens perspektiv upplevs detta som ett system.

Läs mer om Stratsys genom att klicka på länken nedan.

Nyfiken? - Klicka här

Kontakta oss direkt

Partners i all ära, men vissa frågor ställs bäst direkt till oss och vi svarar gärna.

Kontakta oss