Vårt Företag

Ledning

Anders Bergek
Grundare & VD
Wiko Law
Styrelseordförande
Rory Kingan
Affärsutveckling
Historia
En tro på något bättre
Konstrukt kom till av en enda anledning; Vi tycker inte det finns tillräckligt med bra system på marknaden för verksamhetsplanering. Som resultat av detta kör de flesta ändå Excel, vilket oftast blir ett kaos. Speciellt när många användare är inblandade. Vi känner verkligen att vi vill hjälpa alla er som sitter fast med otillräckliga systemstöd och ser det som vår mission att rädda just er från Excel eller det system ni för närvarande använder.

Vi vill göra resan mot enklare och bättre systemstöd ihop med er, för det bästa vi vet är när vi får chansen att hjälpa till att göra våra kunders vardag bättre och enklare. För att kunna göra detta är det viktigt för oss att lära känner er fullt ut och förstå era utmaningar.
Team Konstrukt är ett engagerat företag med hjärtat på rätt ställe och har många års erfarenhet av konsultation inom både business intelligence, systemutveckling, planeringsprocesser och verksamhetsanalys. Konsulter från vårt partnernätverk implementerar produkten hos er och för oss är det väldigt viktigt att samtliga individer i vårt nätverk har samma engagemang och passion som vi har.
Detta är Konstrukt
Detta är storyn bakom hur Konstrukt kom till. Konstrukt är ett flexibelt verktyg för verksamhetsplanering såsom Budget och Prognos eller what-if analyser och produktionsplanering.