Vi brinner för att hjälpa människor...

...så enkelt är det. För vi är övertygande om att sann nytta uppstår när vi verkligen lyssnar :=)

En tro på något bättre

Konstrukt kom till av en enda anledning; Vi tycker inte det finns tillräckligt med bra system på marknaden. Som resultat av detta kör de flesta ändå Excel, vilket oftast blir ett kaos. Vi känner verkligen att vi vill hjälpa alla er som sitter fast med otillräckliga verksamhetsstöd och ser det som vår mission att rädda just er från Excel eller det system ni för närvarande använder. För hade ni varit helt nöjda med ernuvarande lösning så skulle du inte läsa detta.

Excel är väldigt bra och flexibelt, men inte bäst för en planeringsprocess som involverar flertalet användare såsom budget eller prognos.

Vi vill göra resan mot enklare och bättre systemstöd ihop med er, för det bästa vi vet är när vi får chansen att hjälpa till att göra våra kunders vardag bättre och enklare. För att kunna göra detta är det viktigt för oss att lära känner er fullt ut och förstå era nuvarande utmaningar. Systemet är byggt för att vara enkelt att använda och är flexibelt nog att hantera de allra flesta business case.

Team Konstrukt är ett engagerat gäng med hjärtat på rätt ställe och har många års erfarenhet av konsultation inom både business intelligence, systemutveckling, planeringsprocesser och verksamhetsanalys. Konsulter från vårt partnernätverk implementerar produkten ute hos er och för oss är det väldigt viktigt att samtliga individer i vårt nätverk har samma engagemang och passion som vi har.